Tatoeages vormen een unieke manier voor mensen om hun persoonlijkheid te tonen. Terwijl sommigen kiezen voor een subtiele tatoeage, besluiten anderen hun hele lichaam om te toveren tot een kunstwerk.

Tristan Weigelt, 26 jaar en in opleiding tot tatoeëerder, kwam onlangs in het nieuws door foto’s te delen van hoe hij eruitzag voordat hij zijn lichaam in een levend doek veranderde.

De foto’s van voor zijn transformatie waren opmerkelijk.

Lees verder om de afbeeldingen te bekijken.

Weigelts avontuur om 95 procent van zijn huid met inkt te bedekken, startte op zijn twintigste.

“Het voelt vreemd om mezelf te zien zonder al die tatoeages,” vertelde hij aan de Daily Star.

“Maar op een of andere manier voel ik me van binnen nog steeds hetzelfde als vroeger.”

Hij deelde dat de meest pijnlijke tatoeages die op zijn gezicht en schedel waren, iets wat hij vergeleek met het gevoel van een metalen borstel die over de huid schraapt.

“Het waren zes sessies van een hele dag, elk duurde vijf tot zes uur, en de pijn zou ik een acht op een schaal van tien geven.”

Weigelt merkt op dat, hoewel veel mensen tatoeages laten zetten met een diepere betekenis, zijn eigen huidkunst geen verborgen boodschappen of betekenissen heeft.

In vijf jaar tijd heeft Weigelt $50.000 besteed aan zijn tatoeages.

Voor diegenen die overwegen een tatoeage te nemen, adviseert Weigelt: “Kies iets waar je van houdt en wat voor jou logisch is. Ik merk dat veel mensen twijfelen of een tatoeage wel bij hen past of dat het niet hun stijl is. Als je het mooi vindt, ga er dan voor.”

Wat een verbazingwekkende verandering!

Zou jij het aandurven om je hele lichaam te laten tatoeëren? Ik ben er zelf nog niet uit.

Bron: