Sylvie Meis staat weer in de picture. De laatste keer was alweer ongeveer zes dagen geleden, dus dan is het wel weer tijd voor de spotlights. De ex van Rafael van der Vaart zoekt ware liefde, nu ze recent werd gedumpt door afvalkoning Wim Beelen.

Sylvie Meis vriend

Sylvie is natuurlijk een echte mannenverslinder. Daar is vrij weinig mis mee, alleen krijg je natuurlijk wel een bepaalde naam als je een dikke bankrekening als voornaamste eis stelt. Niet dat Sylvie zelf nauwelijks te eten heeft. Ze heeft zelf ook miljoenen.
De reden dat Sylvie zo weinig mannen bij zich weet te houden, kan ook te maken hebben met het feit dat ze verzot is op aandacht. Niet alleen dartelt ze graag over rode lopers, ook op Instagram post ze meer dan eens gewaagde foto’s. In ieder geval was het showbizzleven niet weggelegd voor de doodnormale Wim Beelen, die gewoon lekker Wim wilde blijven.

Nieuwe knoppen

Sylvie ziet er prachtig uit en kan met haar uiterlijk best een knappe man vinden. Ze lijkt er alleen te zeer naar op zoek. Volgens het juicekanaal al.het.moois heeft zich zichzelf verrijkt met een splinternieuwe voorgevel. De oude was blijkbaar aan vervanging toe.
Ook een cosmetisch arts heeft zijn licht laten schijnen op de bloemkolen van Sylvie. ”De contouren van haar borsten suggereren implantaten. De overgang van de borsten naar het borstbeen is namelijk niet vloeiend en daardoor kunstmatig.”
Sylvie zou Sylvie niet zijn als er niet meteen een mooi filmpje op social media wordt gepost. Laatst deelde ze haar kamelenteen en achterwerk ook nog.

Bron: