Susie werkt als dame van plezier en heeft in een YouTube documentaire een boekje open gedaan over haar leven. Ze vertelt dat ze behoorlijk wat centjes verdiend, maar dat ze zo graag de liefde zou vinden. Dat gaat haar echter niet heel makkelijk af.

Werken als dame van plezier

Een dame van plezier beoefent het alleroudste beroep ter wereld. Ze krijgt geld voor het plezieren van mannen en dat kan behoorlijk oplopen. Als je een mooie verschijning bent, kun je net wat meer centjes pakken dan wanneer je er niet uit ziet.

Hoewel sommige mannen alles prima vinden wat warm is, zijn er ook mannen die hele hoge bedragen aftikken voor de mooiste meiden. Die meiden noemen ze high-class escorts. Susie is zo’n type en dat levert haar zo’n €2.000,- euro per nacht op. Haar klanten zijn voornamelijk getrouwde mannen, waardoor ze niet heel veel vertrouwen meer heeft in de meeste mannen.

De liefde vinden

Toch zou Susie erg graag de liefde vinden en dat gaat voor haar erg moeilijk. De mannen die betrouwbaar lijken, nemen haar namelijk niet serieus door haar beroep. Ook zijn er weinig mannen die intiem met haar willen zijn, wat maakt dat ze haar niet serieus, nemen. Leuk wat zo’n komma kan doen met een zin he.

Susie doet haar verhaal in de YouTube documentaire van het kanaal Soft White Underbelly. Dat kanaal heeft meer dan 5 miljoen abonnees dus daar zal vast en zeker iemand voor haar tussen zitten.

Hieronder kun je wat korte fragmenten vinden en verder daaronder staat het hele interview. Susie geeft een waardevol inkijkje in het leven van een high class dame van plezier en vertelt de ins en outs.

Bron: