Meedoen aan Lang Leve de Liefde moet één groot feest zijn. Tijdens zo’n feestje is een potje zuipen best geoorloofd. Evelien nam het er van en zoop zichzelf straalbezopen. Gelukkig had ze Ruben om nog een beetje op haar te letten want als ze het zelf had moeten doen was het waarschijnlijk anders afgelopen.

Zuipen in de LLDL-villa

Wanneer je mee doet aan Lang Leve de Liefde moet je zo’n 24 uur verplicht met iemand opgescheept zitten. Niet gek dus dat er af en toe wat gezopen wordt in de villa. Dat kan zijn omdat het gezellig is, juist niet gezellig is of als je zelf gewoon een beetje los wilt komen. Evelien is er één uit die laatste categorie.

Evelien was namelijk al voordat ze Ruben had ontmoet, begonnen met drinken. Dat hield ze vol tot laat in de avond maar het lijkt er niet op dat ze erg goed tegen drank kan. Ze kan dan ook amper de jacuzzi instappen. Gelukkig is daar nog Ruben die goed voor haar zorgt en vraagt hoe het met haar gaat.

Voelt zich goed

Evelien voelt zich echter top en gaat gewoon lekker in de jacuzzi zitten. Ondertussen hangt haar bikinitopje halverwege haar navel. “Je moet je badpak nog effe goed zetten”, zegt Ruben, die erop wijst dat haar voorgevel uit de zakjes hangen. Met dubbele tong antwoord Evelien: “Mooi badpak hè”.

Ruben geeft nog even aan dat hij het inderdaad een mooi badpak vindt, maar dat hij er wel iets te veel van ziet. Ze corrigeert de boel gelukkig nog een beetje en zet het dan weer op een zuipen. Eenmaal uit de jacuzzi wordt er nog een beetje getongworsteld, eindigend met een stevig potje snurken, waardoor Ruben alsnog op de bank moet slapen. Lieve gozer joh.

Bron: