Een Starbucks-barista (een chique term voor iemand die een koffiezet apparaat bedient en de melk in een cappuccino mag opkloppen) heeft een heftige video gedeeld. De transjongen ziet het niet meer zitten en verschijnt in tranen voor de camera.

Werken

De meeste mensen draaien werkweken van 36 tot 40 uur. Niet omdat we dat nou zo leuk vinden, maar omdat de rekeningen betaald moeten worden.

Daarnaast biedt een baantje je ook mogelijkheden om je alvast voor te bereiden op het leven als volwassene. En dus hebben veel jongeren een baan.

Acht uur werken

De barrista in onderstaande video is een student. Hij heeft uitgevonden dat hij een shift heeft gekregen van maar liefst acht uur. ACHT UUR werken op een dag. Laat dat even tot je doordringen.

De jongen studeert nog, en kan dit werk er echt niet bij hebben. In tranen vertelt hij dat hij overweegt om totaal te stoppen met werken. ”Er komen zoveel klanten en ik moet heel hard werken.”

Terwijl hij een potje staat te snikken, laat hij weten bijna een mental breakdown te hebben gehad. ”Ik weet niet of ik dit wel kan. Het kwam bijna tot het punt dat ik de zaak wilde uitlopen. Ik zit in de pauzeruimte te huilen, maar ik moest bijna huilen op de vloer.”

Verkeerde geslacht!?

En er is nog meer slecht nieuws. De transjongen heeft erg zijn best gedaan om op een man te lijken, maar er zijn een paar koffieliefhebbers geweest die hem hadden aangezien voor een vrouw.

”Ik heb zelfs een snor en een baard laten groeien! Like, what the f*ck!?”

Bron: