Er gaat een bizarre foto van Samantha Steenwijk rond. De zangeres, die eerder maar liefst 22 kilo afviel, wordt gebruikt in een advertentie waar haar foto behoorlijk is bewerkt…

Samantha Steenwijk liet een tijdje geleden weten dat ze maar liefst 22 kilo kwijtgeraakt is. Ze vertelde dat ze geen dieet heeft gevolgd maar dat paardrijden voor haar het wondermiddel is. Yvonne Coldeweijer geloofde daar niets van en beschuldigde Samantha van het nemen van illegale dieetpillen.

Neppe advertentie

Samantha was woest en sleepte de juicekoningin voor de rechter. Maar hoewel Samantha het kort geding heeft gewonnen, worden er nog altijd grappen gemaakt over de situatie. En dat is nog niet alles: de zangers wordt ook gebruikt in neppe advertenties.

,,Het is een methode die iedereen zou moeten proberen”, luidt de advertentie bij twee foto’s van Samantha. Op de rechterfoto is een slanke Samantha te zien en op de linkerfoto juist een volle Samantha. Maar de linkerfoto blijkt helemaal niet te kloppen. ,,Wat erg. Bij deze nepadvertentie hebben ze Samantha zelfs heel dik gephotoshopt”, schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram.

Bron: