Gisteren werd bekend dat niemand minder dan Samantha ‘Barbie’ de Jong en Nicol Kremers samen gaan werken op het gebied van volwassen content.

AlleenFans

Nee, dat gaat dus niet over een of ander televisieprogramma, maar over het schieten van vunzige plaatjes die voor betalende fans ’te koop’ zijn.
Althans, AlleenFans werkt aan de hand van een abonnement. Je betaalt ongeveer twee tientjes per maand en kunt dan lekker plaatjes en video’s kijken van degene waar je fan van bent. Normaal gesproken moet je jezelf dan op beide dames abonneren.
Samantha de Jong geeft voorproefje van wat zij en Nicolleke gaan maken
Maar in dit geval gaan ze dus samenwerken. Twee voor de prijs van een. Beide dames hebben natuurlijk een schat aan ervaring en dus kunnen we vermoedelijk rekenen op content die menigeen rode oortjes bezorgt.

Populair

We kunnen daar veel over zeggen, maar sinds de bekendmaking gisteren gaan de dames kneiterviraal. Het lijkt erop dat veel mannen hier op zitten te wachten. En dat wordt dan flink kassa voor Nicolleke en Samantha, want de opbrengsten zijn niet mis.
Nu schijnt het zo te zijn dat er al bepaalde content verspreid is. Die is inmiddels verwijderd. Maar Samantha is allesbehalve de lulligste. Zij geeft een exclusief voorproefje van wat we binnenkort kunnen verwachten. En dat ziet er prima uit.

Bron: