Ruud de Wild is weer aan de vrouw. Zijn nieuwe vriendin zou niemand minder dan Fajah Lourens zijn en dit is opmerkelijk, want Fajah ontkende dit recent nog stellig. Maar volgens Yvonne Coldeweijer is het ‘dik aan tussen de twee en hebben ze officieel verkering’.

Ruud de Wild vriendin

Een tijdje terug brachten wij al dat Ruud en Fajah een koppeltje vormen. Tegenover Shownieuws liet Fajah toen weten dat hier helemaal niets van klopte. ”Nee, ik heb niks met Ruud”, zei Fajah terwijl ze er ongemakkelijk bij moest lachen.
Maar nu meldt Yvonne Coldewijer via Instagram dat de vonk wel degelijk is overgeslagen tussen Ruud en Fajah. ”Hoor dus dat Ruud de Wild en Fajah Hanna Nicole Lourens officieel verkering hebben.” Ze zet vraagtekens bij de oprechtheid en vraagt zich openlijk af of het misschien gaat om een wraakactie richting Olcay Gulsen, de ex van Ruud.

Kiezen tussen Ruud of Olcay

”Het is namelijk bizar, maar Ruud is mensen uit zijn omgeving die nog bevriend zijn met Olcay aan het vragen om te kiezen tussen hem en Olcay.” Het lijkt dus behoorlijk mis te zijn tussen de twee ex-geliefden en dat blijkt ook uit de volgende zin.
”Als ze niet voor Ruud kiezen, verbreekt hij het contact. Zo verbrak hij recentelijk het contact met zijn manager (en dus die van Ol) Xenia omdat zij niet wilde kiezen.” Coldeweijer vraagt zich af wat Olcay Ruud allemaal heeft aangedaan, dat hij zich zo gedraagt.
”Blijkbaar heeft Ruud de break-up nog niet helemaal verwerkt en ligt dit erg gevoelig bij hem”, zo besluit onze juicekoningin.
coldeweijer

Bron: