Een tijdje leek het erop dat Monica Geuze en Rijk Hofman dikke potentie hadden: het paar werd steeds vaker samen gespot en leek het wel érg gezellig te hebben. Toch bleef Monica volhouden dat ze echt enkel vrienden waren, en dat ze geen serieuze relatie wilde. Rijk had hier misschien totaal genoeg van, want de beste man is naar zeggen alweer aan het flikflooien met een andere dame.

‘Gezellige nacht’

Dit werd naar buiten gebracht door roddelkanaal Juicechannel. De dame in kwestie is Marijn Kuipers, die samen met Hofman meedoet aan het programma Roadtrippers. Bij de opnames werd het wel érg gezellig op de set. Volgens Juicechannel: ‘Bronnen melden aan ons dat die twee het de eerste nacht al gezellig hebben gehad met elkaar. In totaal zijn ze tien dagen weg dus dat belooft nog wat’.

Zoenend gespot

Het zou volgens het kanaal niet de eerste keer zijn geweest dat de twee samen zijn gezien: ‘Een tijd terug hebben de twee het ook al gezellig gehad met elkaar’. Hier zouden de twee zoenend zijn gespot in Amsterdam. Het kanaal vervolgt: ‘Bronnen bevestigen nu ook dat Monica en Rijk geen relatie hebben. Ondanks hun reacties in de media werd er wel gedacht dat er meer speelde. Ook vertelt een bron dat het wat bekoeld is tussen hen. Monica besefte zich namelijk dat ze ook geen Friends With Benefits wil zijn met Rijk’.

Monica en Rijk

Geen tranen met tuiten, dus, voor Monica. Tenzij deze nieuwe wending voor Hofman haar de ogen doet openen en doet beseffen dat ze hem tóch wel erg leuk vond. In dat geval is het dan misschien al te laat om de boel te redden tussen Monica en Rijk: hij lijkt het iets te gezellig te hebben met Marijn.

Bron: