Gisteren gingen alle alarmbellen rondom Rick Brandsteder nog af. Rick was al maanden ‘spoorloos’ en bij De Telegraaf vroegen ze zichzelf af waar hij gebleven was. Nu is er meer duidelijk: Rick heeft besloten om te stoppen met werken voor de camera.

Rick Brandsteder stopt

Dat meldt Shownieuws, dat contact heeft gehad met Brandsteder. De zoon van Ron zegt er het volgende over: ”Ik ga goed en zit lekker in mijn vel, maar ik het na zeventien jaar het hoofdstuk TV afgesloten. Dat geeft mij een fijn gevoel.”
Volgens Brandsteder dacht hij er al langer aan om te stoppen. ”Na mijn periode in de kliniek in Zuid-Afrika en de opnames van Het Perfecte Plaatje kreeg ik helemaal de bevestiging dat het voor mij wel mooi geweest was.” Hij zegt terug te blikken op plezierige jaren, heeft fijne mensen ontmoet en is op veel mooie plekken gekomen. ”Ik kijk er met een grote glimlach op terug.

Nieuw avontuur

Rick geeft aan dat het nu tijd is voor nieuwe avonturen waar hij veel energie van krijgt. Het nieuws dat hij stopt komt voor veel mensen als een totale verrassing. Nadat hij in januari 2023 succesvol uit de kliniek kwam, leek hij een terugkeer op tv te beamen.
Nu blijkt dus dat dat anders ligt. We wensen Rick veel succes in zijn verdere loopbaan en hopen dat hij iets zal vinden wat hem gelukkig maakt.

Bron: