De rapper, bekend van tophits als Zomer in Nederland en Vanavond Gaan we Hard, laat zien dat hij helemaal klaar is voor de zomer. Dit doet hij op zijn Instagram story in een wel héél strak sportbroekje, waardoor het publiek meer details opvangt dan wenselijk is.

Ups en downs

Het is het afgelopen jaar flink hommeles geweest thuis bij Sjors Peters, a.k.a rapper Sjors. De man gaat door een heuse existentiële crisis, en kondigde nog geen jaar geleden aan dat hij liever als vrouw door het leven gaat. Daarna kon het Nederlandse publiek de nodige ups-en downs via zijn Social media kanalen volgen.

Fitness guru

Na het niet helemaal gemaakt te hebben als rapper, had Sjors duidelijk een andere strategie nodig voor succes. Hij greep van alles aan: van het maken van pornovideo’s met ladyboys tot het toch ook maar zelf uit de kast komen als transgender. Maar de rapper wisselt net zo snel van roeping als hij van geslacht doet. De laatste tijd is het duidelijk dat hij succes probeert te behalen als fitness guru.

Strak broekje

Sjors leek in het begin nog een beetje onwennig in zijn nieuwe rol als fitboy, maar daar is tegenwoordig geen spoor meer van te bekennen. Bijna dagelijks zien we foto’s voorbij komen van de Limburger in blote bast. Vandaag verscheen er een foto die iéts te veel van het goede liet zien. Sjors zijn zaakje pronkt voor Jan en Alleman naar voren in zijn strakke broekje. Wat is de volgende stap voor de Limburgse duizendpoot?

Bron: