Je zult het waarschijnlijk niet missen, maar de breuk tussen populaire box office-sterren Peter Gillies en Nicole Kramer liet Nicole niet in de kou staan.

De ex-vrouw van multimiljonair Peter Gillis heeft geen grote veranderingen in haar huwelijk aangebracht omdat ze zegt blut te zijn.

Nu kan BNer natuurlijk aan de slag in het restaurant van de camping, maar hij kan natuurlijk niet meer terug naar het standaardleven van een miljonair.

Daarom maakte Nicol Kremers snel een keuze. Nicol Kremers zoekt, zoals veel BN’ers tegenwoordig bij slecht weer, zijn toevlucht op een bekend platform voor volwassenen dat expliciet gericht is op het publiek van 18+. Dan weten de meesten van ons welk platform het is!

lucratieve handel
Nou, je raadt het waarschijnlijk al, maar Nicol Kremers was onlangs beschikbaar op het “AlleenFans”-platform, en nu lijkt het erop dat je er serieus zakgeld mee kunt verdienen!

In een interview met Pownews zei de 18+-ster dat ze na haar eerste dag al meer dan €30.000 had verdiend.

Als we rekenen, verdient ze een aardig zakcentje. Ze heeft bijvoorbeeld 3000 abonnees die elk € 20 per maand betalen, wat u een enorm inkomen van € 60.000 zal opleveren. Daarvan moet ze dan 50% afstaan ​​aan het platform. Maar ze heeft nog 30.000 euro over.

Maar dat is nog maar de eerste dag. Nu is het aantal abonnees tegelijkertijd verdrievoudigd, reken maar uit!

Maar dat was natuurlijk niet genoeg voor Nicol, want terug naar haar oude manier van leven was natuurlijk niet genoeg.

Daarom blijft ze met plezier inhoud voor volwassenen produceren, waardoor ze misschien rijker wordt dan Peter Gillis.

Ze deed bijvoorbeeld een kleine sneak peak op haar Instagram-account en vertelde haar abonnees wat ze in de nabije toekomst konden verwachten.

Bekijk hieronder een voorproefje:

Bron: