Bij de familie Gillis is er altijd wat te beleven. Niet alleen Peter heeft het aan de stok met zijn ex-vriendin, ook Wendy heeft wat ‘probleempjes’ met een ex.

Rechtbank

Peter en Wendy wisselen elkaar gezellig af in de rechtbank. Gisteren was het de beurt aan mevrouw van Hout (geen familie van Cor).
Wendy zou door haar voormalige liefje gestalkt worden, terwijl de beste man ook 18+ materiaal zou verspreiden op het internet.
Pikante hatseflats-filmpjes van Wendy online gezet

Peter vs. Nicol

Vorige week stonden Peter Gillis en Nicol Kremers juridisch tegenover elkaar. Dat ging over de overeenkomst die beiden getekend zouden hebben na hun breuk.
Daarin zou expliciet genoteerd staan dat de twee zich niet negatief mogen uitlaten over wat ze allemaal hebben meegemaakt met elkaar.
Maar Nicolleke houdt zich daar niet aan. Ze heeft al meermaals in de media onthuld over de dingen die Peter haar aangedaan zou hebben.
En dan is er natuurlijk nog een boek op komst. Het is de bedoeling dat de multimiljonair hiermee de genadeklap wordt toegebracht.

Wendy’s exen

Gister verscheen Wendy dus voor het hekje in de zaak tegen haar ex-minnaar. Om wie het precies gaat is niet bekend. Wendy heeft niet bepaald stilgezeten, zullen we maar zeggen.
Ze heeft vijf kinderen bij vijf verschillende mannen, dus ja. Het is een beetje gokken. De kans lijkt echter klein dat het gaat om een van de vaders.

Barbier Mike?

Iemand waardoor Wendy toevallig niet is zwanger gemaakt, is barbier Mike. Die kennen we nog wel, aangezien hij ook een relatie had met Nicol.
Pikante hatseflats-filmpjes van Wendy online gezet
Het zou kunnen dat Peter dacht: ”Als hij er vandoor gaat met mijn ex, pak ik lekker die van hem. Zo geschiedde.
Maar dat zou er wel voor gezorgd kunnen hebben dat Mike boos is op Peter en Wendy nu probeert te pakken en pikantje videootjes te delen.
Maar goed, wie het exact is, is dus volstrekt onduidelijk. Op 27 november gaat de rechter uitspraak doen. Op de 30e, drie dagen later, gebeurt dat in de zaak van Peter tegen Nicol.

Bron: