De geruchten dat Peter Gillis en Wendy al een tijdje verloofd zouden zijn, deden al een tijdje de ronde. Het was alleen even wachten op bevestiging. En voila, die is er nu gekomen. Peter is erin geslaagd op een knie te gaan zitten en wil Wendy als zijn vrouw.

Peter en Wendy gaan trouwen

Dat nieuws delen de twee op Instagram. Op een foto is te zien hoe Peter op een knie zit. Wat hij precies vraagt wordt niet duidelijk, maar Wendy schrijft er een zoetsappige tekst bij. ”OMG…Zo onverwacht en nooit gedacht, zo gelukkig met jou.”
Veel mensen denken dat de twee hun lolbroek aan hebben getrokken. Het is vandaag immers 1 april. Onder de foto verschijnen meerdere reacties van mensen die er geen jota van geloven. Wie interesse heeft in de mening van deze bescheiden redacteur: welke vent vraagt zijn vriendin nou ten huwelijk in een hamburger-restaurant?

Op de achtergrond is namelijk een bord te zien waarop ‘Veggie Cajun Burger’ staat. Het is moeilijk te begrijpen dat een miljonair van het kaliber Peter Gillis geen mooiere locatie heeft kunnen bedenken. Maar goed, het gaat natuurlijk niet altijd om pracht en praal.
Enfin, mochten Peter en Wendy echt in het huwelijksbootje stappen dan feliciteren wij hen daar natuurlijk mee. En anders is het een slechte grap. Wat denk jij?

Bron: