Peter Gillis en Wendy van Hout hebben vorige week pas hun relatie kenbaar gemaakt maar lijken nu al grootse plannen te hebben. De multimiljonair lijkt dolgelukkig te zijn met zijn nieuwe vriendin en verschijnt minstens twee keer per dag in een interview om zijn liefde te verkondigen. Er zit blijkbaar vaart achter, er is een huwelijk op komst.

De nieuwe vriendin van de populaire Massa is Kassa-ster houdt de gemoederen in de roddelbladen flink bezig. Wendy wordt veelal omschreven als een soort Nicol 2.0. Er zijn zelfs vermoedens dat Peter haar alleen heeft gekozen om de kijkcijfers van Massa is Kassa weer op te krikken. De kijkcijfers blijken namelijk dramatisch volgens kijkcijferspecialist Tina Nijkamp: “Massa is Kassa staat op plek 19. En dat is helemaal geen goed begin van het eerste seizoen zonder Nicol. Wordt Nicol gemist?” In een interview met Shownieuws begonnen de twee zelfs al naar de toekomst te kijken.

Peter Gillis vraagt Wendy van Hout ten huwelijk!

Peter en Wendy kunnen niet van elkaar afblijven, dat is wel duidelijk. In het interview met Shownieuws sprak Peter zelfs al over een toekomst en een mogelijk huwelijk met Wendy. Wendy gaf bijvoorbeeld aan eigenlijk niet meer aan een huwelijk te denken in haar leven, tot het moment dat ze Petertje ontmoette. Een behoorlijke uitspraak natuurlijk voor twee mensen die pas een kleine twee maanden bij elkaar zijn. De twee hebben inmiddels ook een interview aan weekblad Story gegeven en daaruit blijkt dat er groot nieuws op komst is. Peter spreekt onder andere over de praktijken van Nicol: “Ze ging van het ene bed naar het andere…” Maar Peter spreekt ook over zijn huidige relatie en toekomstplannen. De twee zullen niet kiezen voor gezinsuitbreiding en een kleine Peter of Wendy ter wereld gaan zetten, maar…: “Peter vraag nieuwe liefde Wendy NÚ al ten huwelijk!” Daar komt een elfde seizoen aan:

Bron: