In een verse video maakt Shownieuws-diva Patty Brard haar volgers duidelijk dat afgelopen moet zijn met zwarte piet. De gekleurde knecht van Sinterklaas is niet welkom bij haar thuis. Om de zwarte indringer te weren, heeft Patty de open haard aangestoken.

Zwarte Piet

Het is vandaag 5 december en dat betekent traditiegetrouw dat de zwarte kindervriend zich door een heleboel schoorstenen moet wringen.
De cadeautjes komen natuurlijk niet vanzelf. Maar het woonadres van Patty Brard kan maar beter overgeslagen worden.
Patty Brard wil zwarte piet in brand steken en neemt video op
Tenminste, als zwarte piet geen ‘probleempje wil hebben’. Want dat gaat namelijk helemaal verkeerd aflopen.

KOZP

De traditieverziekers van Kick Out Zwarte Piet hebben er de afgelopen weken alles aan gedaan om te zorgen dat de karikatuur Zwarte Piet uit het Nederlandse straatbeeld verdwijnt.
We weten het niet helemaal zeker, maar aan veel intochten te zien kiezen steeds meer mensen er juist voor om Zwarte Piet in ere te houden.
Toch krijgt het clubje nu onverwachte steun van Patty Brard. Op haar TikTok-kanaal heeft ze een video gepost, waarbij ze schrijft: ”Arme Piet. Hij gaat een probleem hebben vanavond.”
Protesteren met zelfgemaakte kartonnen bordjes en stuk of drie megafoon is blijkbaar nog iets te mild voor de televisieveteraan.
Iedereen die zich vanavond rond of in haar woning begeeft met zwarte schmink, zal opgaan in het hellevuur bij Patty thuis.

Bron: