Goed nieuws, want de stichting Free a Girl van Yolanthe Cadeau bestaat 15 jaar. De organisatie heeft een groot feest gepland op Ibiza, waar ook Patty Brard voor is uitgenodigd. Maar die weigert te komen. Patty mag namelijk niet roddelen en dat pikt ze niet.

Geheimhouding

Free a Girl werd in 2008 opgericht door Yolanthe Cabau. De stichting zet zich in voor een betere wereld zonder dat kinderen seksueel worden uitgebuit. Patty is op afstand betrokken. De Shownieuws-diva helpt al jarenlang door vrijwilligerswerk voor de stichting te doen.
Aan het eind van de maand staat er in de woning van Yolanthe in Ibiza een feest gepland. Patty is hier ook voor uitgenodigd. In eerste instantie wilde ze gaan, maar dat veranderde toen ze een e-mail kreeg waarin stond dat ze een NDA zou moeten tekenen. Dat is een geheimhoudingsverklaring. Als ze niet zou tekenen zou ze 5.000 euro boete moeten betalen.

”Ik bedank!”

De NDA is niet verplicht voor alle gasten en geldt alleen voor mediamensen. Patty is woedend en heeft dan ook een boze e-mail gestuurd. ”Yolanthe is een fijn mens, maar die PR laat te wensen over. Als ik daar als kerstbal moet gaan zitten, bedank ik daar voor!”
Free a Girl heeft inmiddels gereageerd. Zij stellen het volgende: ”Dit is een besloten evenement waar ook een aantal ondernemers aanwezig zullen zijn die niet willen dat het in de media komt. Alle gasten zijn uitgenodigd als goede vrienden van de stichting. Niet als de media.”
Naast Patty hebben ook ondernemers een e-mail gekregen waarin staat dat selfies maken ‘niet op prijs wordt gesteld’. Mediamensen zoals Patty Brard hebben een NDA ontvangen, om te verzekeren dat ze er als persoon zitten en niet voor de media. Maar de diva blijft bij haar standpunt en weigert dus af te reizen naar Ibiza. Heel jammer.
Bron: Shownieuws

Bron: