Patty Brard (68) deelt een verontrustende foto op haar Instagram Stories. De presentatrice plaatst een selfie waarin te zien is dat haar gezicht compleet is opgezwollen…

,,Ik deed mijn bril af… En ik was gelijk niet blij”, schrijft Brard bij haar selfie, en duidt vermoedelijk op een citaat uit B&B Vol Liefde van Petri, toen Hans haar boom verknipte. Ook noemt Brard #tergooi erbij, het ziekenhuis in Hilversum.

Ziekenhuis

Haar gezicht rondom haar ogen zijn rood en opgezwollen. Het is nog niet duidelijk wat er is gebeurd. Wel is op de foto te zien dat de presentatrice in de auto zit, hoogstwaarschijnlijk onderweg naar het ziekenhuis.

Afgelopen juli sprak Patty met het blad Libelle en vertelde beter in haar vel te zitten dan ooit. Naar eigen zeggen zou ze zich bijna dertig jaar jonger voelen. Toen ze zestig werd deed Brard een test om haar biologische leeftijd vast te stellen. ,,74 was ik”, onthulde ze. ,,Nu ben ik 68 en is mijn biologische leeftijd 53. Ik ben bijna dertig jaar jonger geworden. Dat is de beloning”, aldus Patty.

Bron: