In het Britse Oulton, vlakbij Leeds, is gisteren het stoffelijk overschot gevonden van een pasgeboren baby. Het kindje was door de moeder achtergelaten in een lokale pub, de Three Horse Shoes. Men is nu op zoek naar de moeder.

Baby

De autoriteiten doen momenteel onderzoek naar wat er exact gebeurd is. Volgens de uitbaters van de pub was het gisteren ontzettend druk voor een zondagmiddag lunch, toen een klant naar de wc ging en daar een baby aantrof. De hulpdiensten werden direct gebeld.

Pasgeboren baby’tje gevonden in het toilet van een café
Helaas konden zij niets meer betekenen voor de baby, zo meldt The Mirror. Inmiddels zijn de autoriteiten een zoektocht gestart om te kunnen achterhalen wie de moeder is.

De autoriteiten roepen de moeder van het baby’tje op om zich met spoed te melden. Politiewoordvoerder James Entwistle begrijpt dat het voor de vrouw niet makkelijk moet zijn geweest. ”Ze kan ons ook bereiken via de chat, dan kunnen we de moeder helpen.”

Excuses

Ondanks dat de uitbaters van de pub er natuurlijk helemaal niets aan kunnen doen, hebben de uitbaters hun excuses via Facebook aangeboden aan de aanwezige klanten.

De eigenaar van de pub schrijft: ”Ik heb het afgelopen uur post na post geschreven, maar ik denk niet dat het nu juist is om iets te posten. Er wordt volop gespeculeerd over iets dat hier vandaag gebeurd is. Alles wat ik kan zeggen is: sorry aan alle klanten die hier vandaag waren.”

De Three Horse Shoes bedankt ook het personeel, dat compleet ondersteboven is door wat zij hebben gezien. Zij zijn rustig gebleven en hebben goed gehandeld.

Bron: