We hebben allemaal op school geleerd dat de aarde bol is. Maar er zijn steeds meer mensen overtuigd dat de aarde gewoon hartstikke plat is. Dit zijn mensen die ‘wakker’ zijn en de systemen van de politieke hogere machten helemaal door hebben! Kortom, niet alleen in de middeleeuwen dachten de mensen dat de aarde plat is ook anno 2024 is dat nog zo.

Deze zogenoemde ‘Flat Earthers’ geloven dat de aarde een platte schijf is omringd door hoge ijsmuren wat dan voor beide poolcirkels zou moeten staan. Volgens hen bestaat er geen bolling van de aarde en kan je ook van de aarde afvallen.

Dame in Lang Leve de Liefde is een ‘Flat Earther’

Daar heeft deze dame die meedoet aan het SBS 6-programma Lang Leve de Liefde zo haar eigen theorieën over. Volgens haar kan je inderdaad van de aarde afvallen omdat er ook water op aarde is… Ze lijkt het zelf ook niet helemaal te snappen wanneer ze haar eigen theorie uitlegt en haar date is het spoor ook eventjes bijster…

Kan je er nog zo leuk uitzien maar met zulke gedachtes zouden wij iedereen adviseren om gewoon keihard weg te rennen van je date!

Bron: