Kerstin Tristan is een 56-jarige oma uit Duitsland, die behoorlijk populair is op Instagram. Met maar liefst meer dan 190.000 volgers is het misschien wel de populairste oma van Duitsland. Hoe ze aan die volgers komt? Omdat ze zich vol heeft laten zetten met de meest kleurrijke tatoeages.

Andere boeg

Wie Kerstin 10 jaar geleden voor het laatst gezien zou hebben zou niet geloven hoe ze er nu uit ziet. Ze is namelijk in 10 jaar compleet veranderd. Ze heeft letterlijk ieder plekje op haar lichaam ingekleurd met tatoeages, behalve haar hoofd. Op Instagram laat ze die tatoeages trots zien.

Haar hele pagina staat vol met foto’s waarop haar tatoeages goed zichtbaar zijn. Dit is ook niet verwonderlijk, want haar hele lichaam is bedekt met inkt. In totaal heeft ze meer dan 25.000 euro uitgegeven aan de kleurrijke tekening. Ze is er trots op en laat dan ook graag alles zien door middel van foto’s in pikante lingerie.

Onherkenbaar

De mensen die ze kende van vroeger laten haar allemaal vallen. Ze is onherkenbaar geworden en ook haar gedrag is sterk veranderd. Met name door haar content, willen mensen niet graag meer met haar geassocieerd worden. Gelukkig hebben haar kinderen en kleinkinderen niet dezelfde mening. Die ziet ze nog maar al te vaak.

Er is over te discussiëren of Kerstin de meest interessante oma van Instagram is. Zelf zal ze vinden van wel en ook haar content is vindingrijk genoeg. En zeg nou zelf… voor een omaatje van 56 ziet ze er nog hartstikke goed uit! Op haar Instagram account kun je wat fotootjes bekijken en in de video hieronder zie je haar verhaal en transformatie.

Bron: