Olcay Gulsen en Ruud de Wild

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Ruud de wild is niet alleen radio-dj en kunstenaar, maar ook een hele trotse papa van drie kinderen: Toy Travis, Johnny en Teddy.

Olcay en Ruud zijn jaren hartstikke gelukkig geweest en zij waren heel verliefd op elkaar. Helaas is aan dit liefdessprookje een einde gekomen. Dit maakte Olcay en Ruud eerder deze week bekend. De twee houden nog steeds van elkaar, maar zij hebben besloten als vrienden uit elkaar te gaan.

Herenigd

Het is nog maar heel kort geleden dat Ruud en Olcay bekendmaakten uit elkaar te zijn. Dat de twee als vrienden uit elkaar zijn gegaan, blijkt maar weer, want nu deelt Olcay een foto met Ruud. De twee zitten samen op een terrasje en bij de foto schrijft Olcay: ‘CD van jou CD van mij..’ Heel mooi om te zien dat zij het nog steeds zo goed met elkaar kunnen vinden.

Bron: