We hebben allemaal op televisie kunnen zien dat het huwelijk tussen Anneke en Dirk is uitgelopen op een regelrecht drama. Dat was met name te wijten aan Anneke. De twee zijn inmiddels doorgegaan en Dirk is verliefd geworden op een andere vrouw.

Dirk MAFS vriendin

Het gaat om Patty Harpenau. Voor wie haar niet kent: De 64-jarige Nederlandse schrijfster heeft meer dan 50 boeken uitgebracht. De twee leerden elkaar kennen via Facebook. Patty stuurde een bericht naar Dirk, die een bericht terugstuurde.
Van het een kwam het ander en een dag later vond Dirk zichzelf al terug op de bank bij Patty. In een interview met Story laat Harpenau weten dat de relatie nog ‘pril’ is, maar dat ze ontzettend onder de indruk is van haar vlam.

‘Niet goed bij haar hoofd’

Patty heeft vanzelfsprekend de MAFS-uitzendingen bekeken en is zich rot geschrokken van Anneke. ”Toen ik zag hoe Anneke tegen hem tekeer ging dacht ik: het zal je maar gebeuren!”. Volgens Patty is Dirk een aanwinst voor elke vrouw.
Dat Anneke hem als oud vuil heeft behandeld en hem zomaar aan de kant heeft geschoven is niet te bevatten. ”Die Anneke is niet goed bij haar hoofd dat ze hem heeft laten lopen”, zo reageert Patty. Toch kwam het goed uit, want nu is zij samen met Dirk.
Anneke schijnt overigens ook een nieuwe partner gevonden te hebben. Volgens onbevestigde geruchten is ze nu samen met een ‘jonge lokale bakker’ in Bedum. Eind goed, al goed.

Boete

Contractueel is afgesproken dat deelnemers van MAFS geen uitlatingen mogen doen over de uitkomst van het programma. Doen ze dat wel, dan riskeren ze een megaboete. ”Maar ik heb geen contract getekend en mag dus alles zeggen”, zo merkt Patty op.

Bron: