Nicol Kremers werd in februari vorig jaar de laan uitgestuurd door Peter Gillis en was sindsdien single. Als je het avontuurtje met barbier Mike even niet meetelt. Hoe dan ook: op Instagram maakt Nicolleke bekend een nieuwe relatie te hebben. Met een topmodel!

‘Happy Valentines’

Gisteren was het natuurlijk Valentijnsdag. Op deze dag van de liefde is La Cremers flink verwend. Normaal deelt ze voornamelijk plaatjes met linkjes waar mensen op kunnen klikken om tegen betaling pikante foto’s van haar onder ogen krijgen.
Maar gisteren was alles anders. Bij een foto van een enorme bos rozen en een ring (ring?), schrijft Nicolleke de volgende tekst: ”Happy Valentines”. Aansluitend taggt ze ook degene die haar dit heeft gegeven. Dat blijkt een hele bekende meneer te zijn. Het gaat om Janice Fronimakis. Een topmodel met Nederlandse en Griekse roots, die onder meer voor Dolce & Gabbana heeft gewerkt.

Nicol is ook model

Tenminste, dat blijkt uit zijn portfolio op internet. Hoe de twee elkaar hebben leren kennen is nog niet bekend. Wel lopen ze dus al met ringen rond. Nicol is zelf natuurlijk ook model. Ze poseerde vorig jaar al in de Playboy.
Zelf vertelde ze hierover ‘erg trots’ te zijn op het resultaat in het blad. ”Ik ben natuurlijk wel wat gewend op het gebied van erotiek.” Niets is minder waar, want Nicol harkt ook bakken met geld binnen via OnlyFans, waar ze foto’s van haar lichaam tegen betaling verkoopt.
Twee modellen die elkaar hebben gevonden, hoe catchy. Onderstaand de foto’s van meneer Janice Fronimakis, afkomstig van zijn

Bron: