Nicol Kremers en Peter Gillis zijn uit elkaar. Tegelijkertijd zorgde dit ervoor dat Nicole financieel volledig bankroet was. De roze Fiat 500 die Peter haar gaf is ook weggehaald. Weekly Story heeft nu vernomen dat de opwindende online winkel van Nicol ook in handen is gevallen van Peter Gillis, met haar fysieke winkel gesloten.

Bronnen melden ook dat Nicole geen kassa-inkomsten heeft en dat ze allemaal eigendom zijn van Peter Gillis zelf. Bovendien circuleren sommige Juice-kanalen al een tijdje geruchten en roddels dat Nicole lijdt aan verschillende drugsverslavingen. Wat deze verslavingen precies zijn is onduidelijk, maar er wordt gezegd dat het verboden middelen zijn. Gelukkig zorgde een van Nicole’s vrienden voor haar nadat ze het uitmaakte met Peter. Nicole mocht in haar kamp slapen en haar auto gebruiken.

Nicol Kremers zwaar onder invloed

De relatie tussen Nicole en zijn vriendin lijkt nu echter ook koud te zijn. De “spion” van Juice Channel Reality. De FBI heeft vernomen dat Nicole vandaag het kamp van haar vriendin moet verlaten. Dit omdat Nicol zich zal misdragen op de camping. Nicol is erg actief op TikTok, onder andere door geld in te zamelen. Dit keer wordt Nicole echter getroffen tijdens een TikTok-livestream vanaf de camping van haar vriend. Reality.FBI meldt: “Begrijp dat Nicole vandaag de camping heeft moeten verlaten omdat ze gisteren is geraakt tijdens de livestream van de camping. Geniet van Kaatsheuvel!” Waar Nicole vannacht slaapt, blijft onbekend:

Bron: