De laatste keer dat Nicolleke haar hart verloor aan een kerel liep dat uit op een groot fiasco. De man in kwestie, vakantieparkbaron Peter Gillis, beantwoordde haar liefde met een beet in haar neus en een knellende knijp in haar borstpartij. Niet iets waar iedereen vrolijk van wordt. Nicolleke laat dan ook weten zich niet meer aan een man te wagen. Liever komt ze aan haar trekken met een elektronisch snufje zonder wanstaltig worstenbrooddieet.

In haar instagramstory plaatst ze een bloedserieuze stelling. “Een gecompliceerde kutrelatie of speeltjes die niet zeiken, die niet vreemdgaan en niet met andere speeltjes praten. Jeetje, wat een moeilijke keuze,” luidt deze. Daaronder plakt Kremers een link naar haar webshop, waar je meteen met je neus op een roze viberator wordt gedrukt. Je kan veel van Nicolleke vinden, maar een gewiekst zakenvrouwke is het wel.

Post Traumatische Stress Stoornis

In een interview met weekblad Story onthulde Kremers de echte reden van haar plotselinge vertrek naar Thailand. Geen afkickkliniek of thaibokskamp, maar het overkomen van haar Post Traumatische Stress Stoornis. Nicol heeft een specialist in armen genomen in het verre Oosten om te helen en te dealen met wat Peter haar heeft aangedaan. ”Ik ben mishandeld door hem en ik heb daar recent aangifte van gedaan. Ik slaap nog altijd slecht en het komt voor dat ik ’s nachts wakker schrik en dan bang ben”.

Kuur voor stress

Nu doen neurowetenschappers al jaren onderzoek naar wat werkt bij zo’n heftige traumaverwerking. Zo brengt bijvoorbeeld yoga rust en balans. Dat verklaart waarom Kremers de laatste tijd als een verstrooide ooievaar op één been staat te balanceren. Dat heeft dus allemaal een ‘purpose’. Maar achter gesloten deuren weet Nicolleke exact wat haar het beste ontstresst. Kleine hint, het is roze en masseert je mossel in 10 verschillende standen. Daar kan geen therapie of yogastandje tegenop.

Bron: