Nicol Kremers heeft er totaal geen moeite mee om zichzelf bloot te geven. Daar moeten geïnteresseerden alleen wel voor betalen. De voormalige sidekick van Peter Gillis doet ook aan vragenuurtjes op Instagram, waar volgers haar aan de tand kunnen voelen.

Vragenuurtje

Tijdens de sessie krijgt Nicol Kremers uiteenlopende vragen. Iemand heeft interesse in haar chihuahuas. Nouja, eigenlijk in waar die beesten gebleven zijn. Als antwoord verschijnt er een foto in haar story, waarin ze een van de twee beestjes klef tegen zich aan drukt.
Het pluizenbolletje bij ‘cocootje’ te zijn. Die kennen we nog wel. Het arme diertje moest in Massa is Kassa altijd de meest vreselijke kleren aan. We kregen vaak te zien hoe Nicol dan bedelde of Peter de pinpas wilde trekken. Afijn, voor zover de standaard vragen. Naarmate de livesessie voortkabbelt, worden de vragen beter. En heter. Iemand wil weten of Nicol al aan de man is.

Cupmaat

Nicol Kremers blijkt nog vrijgezel. Maar dan komt de vraag der vragen: ”Wat is je cupmaat van je bh?” We zagen allemaal dat er ‘iets veranderd’ is aan Nicol sinds ze is teruggekeerd uit Thailand. Daar liet ze zich behandelen voor PTSS, volgens Nicol veroorzaakt door Peter.
Die verandering blijkt vooral betrekking te hebben op de cupmaat van Nicol. Het antwoord dat ze geeft op deze vraag, shockeert iedereen. ”Het is 65H”, aldus de AlleenFans-ster. Om het antwoord kracht bij te zetten, deelt ze een foto waarin ze trots haar voorgevel laat zien.

Billen

Hier stopt het (gelukkig) niet. Ene Jordy wil weten of ze liever een string draagt, of een hipster. Het antwoord is een body. Ook hier komt weer een pikant fotootje bij. Het scheelt niet veel of je kijkt zo haar ster in. Ook te zien: Nicol heeft een hartjestattoo op haar rechterbil.
Voordat jij het als reactie in de comments gaat plaatsen: aan deze informatie heb je eigenlijk helemaal niets. Dat klopt. Fijne dag verder.

Bron: