Tegenwoordig zie je steeds vaker jonge mannetjes in dure patserbakken voorbijkomen, die het dan erg raar vinden als ze staande gehouden worden voor een controle. Vooral de term etnisch profileren komt dan wel eens voorbij.

Dure bakken

Of dat echt zo is? Tsja het roept natuurlijk ook best wat vraagtekens op wanneer je onder de, of begin twintig bent en rondrijd in een wagen van tienduizenden euro’s. Maar de mannetjes van tegenwoordig dulden geen tegenspraak en geven agenten een grote mond.

Dat is nu eenmaal de samenleving die onze overheid zelf geschapen heeft. Daar gaan we verder maar niet op in, want daar is toch niets meer aan te doen.

Driften in de sneeuw

De afgelopen dagen heeft het op meerdere plekken lekker gesneeuwd in ons land. In Valkenburg waren ze zo ongeveer aan het langlaufen op straat. Er zijn ook mensen die nooit eerder in de sneeuw hebben gereden, maar wel een patserbak onder hun kont hebben.

En wanneer je in een Mercedes AMG E63 stapt maar er niet normaal in kan rijden, dan zou zelfkennis in dit geval best goed uitkomen. Wellicht kun je dan gewoon een Fiat Panda aanschaffen. Die zijn wat makkelijker te besturen. Scheelt een hoop.

In onderstaande video, afkomstig van de Facebookpagina Viraal Vandaag, zien we een Nederlandse Turk die zichzelf filmt terwijl hij in zijn E63 zit.

Wollah!

Hij is niet blij met de sneeuw, maar merkt om dat het weer toch nog best goed is om ‘een beetje te kunnen glijden’. Enkele seconden later gaat het helemaal fout, wanneer hij de macht over het stuur verliest en tot stilstand komt tegen een bepaald object.

Wat dat precies is kunnen we niet zien. We hopen natuurlijk wel dat de jongeman, die niet zo netjes is opgevoed gezien zijn taalgebruik, verzekerd is.

Bron: