Een paar dagen geleden plaatste Andre Hazes een hele liefdesverklaring over Monique op zijn Instagram account inclusief een foto waarop de twee aan het zoenen zijn. Hiermee maakte Andre dus officieel bekend dat hij en Monique weer een stel zijn voor de zoveelste keer.

We zijn inmiddels de tel kwijtgeraakt hoe vaak die twee uit elkaar zijn gegaan en daarna weer bij elkaar kwamen. Het is de vraag hoe lang het dit keer gaat duren. Of is het echt weer een publiciteitsstunt zoals Yvonne Coldeweijer beweert voor het tweede deel van de docu van Andre wat dan volgens Yvonne zal eindigen met een bruiloft tussen hun.

Maar er is nieuws, want Andre was te gast bij radio 538 en daar zegt hij een ‘vorm’ gevonden heeft met Monique en het helemaal niet over een relatie heeft. Frank Dane de presentator vraagt of Andre daarmee bedoelt dat ze friends with benefits zijn waarop Andre bevestigend antwoordt.

Monique is dus niets meer dan een speeltje voor Andre tot hij een nieuwe vriendin heeft. En Monique laat zich keer op keer gebruiken en lijkt iet in te zien dat Andre geen toekomst in haar ziet.

Maar goed op Instagram liet Monique even weten wat ze het liefst doet in de ochtenden als Andre er niet is. Haar hobby is namelijk tekenen of beter gezegd kleuren. Want op de foto hieronder zien we dat ze een tekening inkleurt en er staat bij dat ze dit het allerleukste vindt om te doen in de ochtenden in het weekend.

Bron: