Maxime Meiland, de bekende persoonlijkheid uit de realityshow, blijft betrokken bij opmerkelijke sponsordeals op Instagram.

Eerder kwam ze in het nieuws vanwege het promoten van een dubieuze afslankthee die beweerde dat je 9 centimeter van je taille kon laten verdwijnen.

Nu verrast ze haar volgers door te verschijnen in kleding die haar lichaamsvet lijkt te verbergen en af te knellen, waarvan ze zegt dat ze het altijd draagt.

Ophef over opvallende promotie van Skimiies

Het blijkt dat Maxime nu het merk Skimiies promoot, dat onderkleding aanbiedt die bedoeld is om je lichaam te accentueren en overtollig vet te camoufleren.

Wat opvalt, is dat de Amerikaanse realityster Kim Kardashian een vergelijkbaar merk genaamd Skims heeft, dat exact dezelfde strakke kledingstukken aanbiedt.

Hierdoor lijkt het erop dat Meiland reclame maakt voor een schaamteloze kopie.

Op de website van het imitatiemerk staat de belofte: “Verlies moeiteloos direct 2 maten, versmal je taille en geniet van het silhouet dat je altijd al hebt gewild.”

Maxime Meiland verschijnt in een doorschijnend broekje

Op haar Instagram Stories deelt Maxime beelden waarin ze verschillende producten van Skimiies draagt.

Op een gegeven moment trekt ze een opvallend doorschijnend broekje aan en maakt ze een doelbewuste draai, waarbij ze haar blote achterwerk aan de virtuele wereld laat zien.
Maxime Meiland

Deze gedurfde poses hebben tot de nodige ophef en discussie onder haar volgers geleid.

Met deze opvallende sponsordeals lijkt Maxime Meiland haar imago niet te versterken.

De twijfelachtige producten en de opvallende gelijkenis met het merk van Kim Kardashian hebben haar in het middelpunt van kritiek en discussie op sociale media geplaatst.
Maxime Meiland

Maxime Meiland, bekend van haar deelname aan een realityshow, blijft betrokken bij opmerkelijke sponsordeals op Instagram.
Maxime en Leroy

Haar recente promotie van Skimiies, onderkleding die bedoeld is om je lichaam te accentueren en overtollig vet te verbergen, heeft de aandacht van haar volgers getrokken.
Maxime Meiland

Opvallend is dat de Amerikaanse realityster Kim Kardashian een vergelijkbaar merk genaamd Skims heeft, dat identieke strakke kledingstukken aanbiedt.

Dit heeft geleid tot beschuldigingen dat Meiland reclame maakt voor een schaamteloze kopie.

Op Instagram Stories deelde Maxime beelden waarin ze verschillende Skimiies-producten droeg.

Op een gegeven moment trok ze een opvallend doorschijnend broekje aan en maakte ze een opzichtige draai, waarbij ze haar blote achterwerk aan de virtuele wereld toonde.

Deze gedurfde poses hebben tot de nodige ophef en discussie onder haar volgers geleid.

Deze controversiële sponsordeals lijken het imago van Maxime Meiland niet te versterken.

De dubieuze producten en de opvallende gelijkenis met het merk van Kim Kardashian hebben haar in het middelpunt van kritiek en discussie op sociale media geplaatst.

Het is duidelijk dat haar keuze voor dergelijke sponsordeals haar populariteit op internet beïnvloedt.

Bron: