Diva Maxime Meiland heeft zich onlangs onderworpen aan een cosmetische ingreep om haar ‘vriend’, zoals ze haar onderkin noemde vaarwel te zeggen. De realityster die nooit een blad voor de mond neemt koos voor een vakkundige arts om dit onderdeel van haar lichaam te laten aanpakken.

Eerder experimenteerde Maxime al met fillers in haar kin en kaaklijn om haar profiel te perfectioneren. “Mijn kin stond altijd iets naar achteren, en dat viel me steeds meer op, zeker als ik wat bijkwam,” gaf ze eerlijk toe. “Dus, waarom niet wat fillers proberen?”

Deze houding heeft ze al op jonge leeftijd aangenomen. Op haar negentiende onderging ze namelijk al een neuscorrectie. “Ik zat echt in over mijn neus. Het werd een constante bron van onzekerheid,” verklaarde Maxime. “Op een gegeven moment besloot ik: genoeg is genoeg, tijd voor actie.”

Nu heeft Maxime dus ook besloten om afscheid te nemen van haar onderkin. Ze deelde foto’s van het proces op Instagram, inclusief het verband om haar hoofd. Een week later toen het verband eraf ging, deelde ze trots het resultaat. “Ik ben er zo blij mee het resultaat is echt fantastisch,” straalt ze op de foto’s.

Hieronder het resultaat:

Bron: