Bekende Nederlanders hebben op de één of andere manier het idee dat ze altijd alles maar mogen zeggen. Natuurlijk is het zo dat áls ze wat zeggen, dat het dan breed uitgemeten wordt in de roddelbladen. Maxime Meiland is een voorbeeld van zo’n BN’er die vaak ongevraagd haar mening roept.

Maxim Meiland

Maxime Meiland is per toeval dankzij haar papa bekend geworden. Ze heeft niet aan een carrière hoeven bouwen maar kreeg het als het ware in haar schoenen geworpen. Om die reden weet ze niet zo goed hoe het is om hard afgestraft te worden door haar acties. Sterker nog, als Maxime Meiland haar carrière zelf op had moeten bouwen, had ze waarschijnlijk nooit kansen gekregen in de media.
Die conclusie kun je wel trekken omdat ze alles behalve politiek correct is. Ze denkt er geen seconde over na om haar mening te roepen en dat heeft haar al verschillende keren in de problemen gebracht. Iemand die net komt kijken, wordt hoogstwaarschijnlijk direct gecanceld als die met de uitspraken van Maxime op de proppen kwam zetten. Dat heeft ze overigens niet van een vreemde want haar moeder Erica kan er ook wat van.

Open Casa

Wanneer Maxime Meiland te gast is in het programma ‘Open Casa’ van Robbert Rodenburg, begeeft ze zich al snel weer op glad ijs. In het programma gaat presentator Robbert namelijk in gesprek met bekende Nederlanders, terwijl ze lekker onder de Italiaanse zon verblijven. Het programma is een twist op zijn populaire programma ‘Open Kaart’.
Maxime is de eerste gast en eenmaal in gesprek vraagt Robbert haar waarom er zoveel mensen zijn die Maxime haten. Ze antwoordt: “Mensen blijven wel altijd negatief over mij. Als het over Chateau Meiland gaat, moeten ze altijd mij hebben. Ik ben altijd de pispaal.” Robbert vraagt of dat niet misschien gewoon aan haarzelf kan liggen en wat ze dan zegt, is éxact de reden waarom de mensen een hekel aan haar hebben. Ze zegt: “Nee. Dat zijn allemaal mensen die zelf op de bank zitten met hun uitkering en aan het bier zitten. En dan tegen mij zeggen dat ik verwend ben!”

Bron: