Een recente signeersessie met Max Verstappen nam een onverwachte wending toen een enthousiaste fan hem benaderde met een verrassend verzoek. De fan, duidelijk opgewonden om de Formule 1-coureur te ontmoeten, overhandigde Verstappen de Russische vlag om te signeren. De verwarring? Ze dacht oprecht dat dit de Nederlandse vlag was.

De Russische vlag, bestaande uit horizontale banen in wit, blauw en rood, lijkt misschien oppervlakkig op de Nederlandse vlag, maar de formatie en volgorde van de kleuren zijn duidelijk anders. De Nederlandse vlag is horizontaal gestreept in rood, wit en blauw.

Max, die duidelijk even van zijn stuk was gebracht door dit ongewone verzoek, probeerde de situatie tactvol te benaderen. In plaats van de vlag te weigeren, nam hij zijn telefoon erbij om de fan een foto van de echte Nederlandse vlag te laten zien.

De fan realiseerde zich haar blunder en was duidelijk beschaamd. Ze verliet de sessie snel, waarschijnlijk hopend dat haar fout niet verder gedeeld zou worden. Toch gaat het verhaal nu viraal.

Hieronder de beelden:

Bron: