Er gaat momenteel een bizarre video rond op internet. Te zien is hoe een jongen een meisje uitdaagt en de fysiek veel zwakkere meid een paar flinke tikken verkoopt. De beelden zijn misselijkmakend, maar na lang beraad hebben we besloten ze toch te delen.

Jongen mept meisje

Laten we vooropstellen dat wij helemaal niet houden van vechten. Het is stompzinnig en behoorlijk kansloos. Als je er professioneel je geld mee verdient is dat natuurlijk wat anders.

Nederland zit inmiddels vol met testosteronbommetjes met een ziekelijke bewijsdrang. Maar in plaats van dat te botvieren op iemand van je eigen formaat, of iemand die even sterk is, wil dit joch even laten zien wat hij aan kan richten bij een meisje.

Volgens de website Viraal Vandaag gaat het om een jongen met een Marokkaanse achtergrond. Op zich niet erg relevant, aangezien dit soort debiele gedrag helaas overal voorkomt.

Marokkaanse jongen voelt zich stoer en gaat op de vuist met een meisje

‘Film me, film me’

Dat je zo laf bent om een meisje als boksbal te gebruiken is ontzettend droevig, maar dat je een andere ‘strijder’ zonder eergevoel dat ook nog eens laat filmen? Dan ben je echt niet goed bij je paasei. En dan zijn er zo te zien ook nog een hoop omstanders.

De vraag die daarbij opduikt: waarom grijpen die niet in? Een beetje schaapachtig op je fiets hangen en alleen maar ‘hodee’ uitbrengen helpt niet echt.

We zijn benieuwd of dit knulletje zijn daad thuis met trots heeft opgebiecht. Wij denken van niet. Maar hij heeft er wel iets mee bereikt: meneer krijgt de aandacht waar hij naar op zoek is. En dus mag je dit gewoon delen. We hopen dat de autoriteiten in actie komen.

Overigens hopen we dat alles okee gaat met het meisje. Onderstaand de beelden:

Bron: