Mark Gillis kennen we natuurlijk allemaal als Parkie Markie en miljonairszoon van Peter Gillis. Mark is het enige kind van Peter dat écht geniet van zijn status als realityster en gebruikt dat graag om indruk op de dames te maken. Vaak loopt dat niet helemaal soepel, Mark wil nog weleens een blauwtje lopen. Maar bij de schoonmaakster van een park heeft Mark beet.

Wanneer het op vrouwen aankomt zou je denken dat Peter en Mark niet de meeste kans zullen maken. Toch weten beide om de haverklap een nieuwe dame aan de haak te slaan. Of het aan het geld ligt, de vrouwen zeggen in ieder geval van niet. Terwijl Peter na zijn relatiebreuk met Nicol Kremers alweer een Nicol 2.0 aan de haak geslagen heeft, zit Mark nog steeds alleen in zijn caravan. Hoewel er onlangs geruchten naar buiten zijn gekomen van een mogelijk vriendinnetje, blijft Mark voorlopig nog single.

Mark Gillis door vaderlief betrapt met de schoonmaakster!

Wanneer we Peter mogen geloven was hij vroeger een aardige dekhengst. In de biografie van Peter vertelt hij open en bloot over de affaires die hij heeft gehad toen hij nog samen was met de moeder van zijn keren. Peter vertelt zelfs dat Mark hem eens geholpen heeft met het verbloemen van een affaire: “Mark moest haar opvangen met de smoes dat ik nog mensen van de bank op bezoek had. Of ze nog even beneden kon wachten. Kon ik in die tijd nog het bed netjes maken en die andere meid via de trap laten vertrekken.” Ook zou er eens een jonge schoonmaakster van een park op het menu van Peter hebben gestaan. Echter was Mark hem voor: “We waren net hevig bezig. Toen jij ineens kwam binnenlopen.” Peter trots tegen zijn zoon: “En wat zedde gij?” Mark: “Te laat!” Dat schept natuurlijk een fijne vader-zoon band!

Bron: