Marijn Kuipers heeft misschien wel de rondste bips van Nederland, dus het is niet gek dat ze veel (mannelijke) volgers heeft. Een handjevol volgers sprong een gat in de lucht toen Marijn Kuipers een ‘naakt’foto op haar Snapchat story plaatste.

Marijn Kuipers naakt

Marijn Kuipers staat vrijwel iedere dag in de sportschool en dat is goed te zien. Het blonde dametje werd bekend door haar enorm ronde achterwerk en daar moet je hard voor trainen.

Ze werd bekender en bekender en mag zichzelf nu met recht een echte influencer noemen. Het Marijn heeft niet alleen een prachtige bips, maar is zelf ook een behoorlijk knappe dame. Dat heeft ervoor gezorgd dat ze behoorlijk wat volgers heeft. Die volgers volgen haar natuurlijk niet om te kijken naar welke kleding ze draagt, en zien liever dat ze juist zo weinig mogelijk aanheeft.

Content van de bips

Waar content van de bips in het begin van haar carrière de boventoon voerde, is dat al een tijdje niet meer zo. Nog maar zelden staan haar kadetjes centraal in haar content en dat is voor veel volgers erg jammer. Gelukkig zijn er nog wel momenten dat ze haar volgers trakteert op waar ze zo hard voor werkt. Het is niet voor niets dat filmpjes als deze ruim een half miljoen keer bekeken worden.

Klein foutje

De volgers die haar volgen om haar uiterlijk, sprongen een gat in de lucht toen ze een story plaatste waarin ze geheel naakt te zien was onder de douche. Na 4 minuten was de foto alweer verdwenen.

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer zag dat Marijn het naar haar zin had met Rijk Hofman, en toen ze daar onderzoek naar deed bleek ze ergens anders op te stuiten. Marijn plaatste namelijk per ongeluk een ‘boobselfie’ op haar snapchat verhaal.

Deze ‘naaktfoto’ van Marijn stond uiteindelijk 4 minuutjes online. Toen hij zo snel verdween, vermoedde men dat ze deze foto niet op haar verhaal wilde zetten, maar naar iemand had willen sturen.

Eerder gepost

Het verhaal werd nog vreemder toen een andere volger van Yvonne Coldeweijer liet weten dat ze deze foto al eens eerder had gepost. Ergens in november vorig jaar, had ze deze foto al eens geplaatst.

Dat iemand naaktfoto’s stuurt is niet zo gek, maar dat iemand foto’s stuurt die al maanden eerder zijn gemaakt én gepost, is natuurlijk wel gek. Hoe dan ook, de beelden staan hieronder. Het is niet heel spannend, maar wel zodanig dat Instagram het in no-time van Yvonne haar pagina verwijderde.

Bron: