Zanger Gerard Joling (58) is bij onze zuiderburen te zien in het programma Buurman, wat doet u nu?. Hij geeft presentatrice Cath Luyten een inkijkje in zijn leven. Ook vertellen Geer en zijn manager, die de zanger inmiddels al 34 jaar lang kent, over hun band en de 13-jarige relatie die ze hadden.

„Gerard ging vaak vreemd en was niet aan een ketting te houden. Hij was een loopse hond”, vertelt manager Wino aan Cath. Ondanks dat hun relatie na 13 jaar strandde, blijft hij Gerard bijstaan. Zo ook toen Gerard een bejaarde dame aanreed drie jaar geleden. „Ik had er niet mee kunnen leven als die vrouw overleden was. Drie jaar later voel ik het nog steeds in mijn maag”, aldus Gerard.

Vrijgezellenleven

Hoewel in het programma naar voren komt dat Gerard geniet van het vrijgezellenleven, is er toch een klein gemis. „Ik heb heel veel in mijn leven: succes, veel geld, een mooie carrière, familie en vrienden. Maar kinderen mis ik wel. Het kan nog, al heeft het kind dan wel een oude vader. Maar zeg nooit nooit”, vertelt de zanger.

Bron: