Heel mooi liefdesnieuws op deze druilerige dinsdagmiddag. Gerben, die je kunt kennen van zijn deelname aan het programma Married At First Sight (MAFS), lijkt een nieuwe vriend te hebben. En die komt bekend voor. Om wie gaat het hier precies?

MAFS-Gerben en Erik

Gerben werd bij MAFS gekoppeld aan Erik. Dat werd niet echt een succes, zullen we maar zeggen. Erik hield de arme Gerben continu aan het lijntje.
Erik werd daar door de ‘experts’ ook mee geconfronteerd en werd zelfs een toneelspeler genoemd. Dat snapte Erik niet zo goed en hij ontkende dat hij spelletjes speelde. Het is geen verrassing dat het huwelijk geen stand heeft gehouden.
Kijkers voelden massaal mee met Gerben, die eigenlijk gewoon op zoek was naar ware liefde. Inmiddels heeft hij een hele transformatie ondergaan.
Hij is maar liefst zeven kilo afgevallen en liet recent weten dat hij weer openstaat voor een nieuwe liefde. Dat lijkt nu gelukt. De realityster, want zo kunnen we hem best noemen, besloot enkele dagen geleden om er even tussenuit te gaan.

Nieuwe vriend?

Hij vertoeft momenteel in Gran Canaria, maar van lekker vakantie vieren in de anonimiteit is geen sprake. Een ‘spion’ heeft namelijk van heel dichtbij vastgelegd hoe Gerben zijn tong in de mond van een andere man propt.
Het kanaal Reality.FBI heeft de foto ontvangen en op Instagram geplaatst. De geruchten gaan dat het om een bekend persoon gaat, maar het beeld is niet scherp genoeg om te kunnen zien om wie het precies gaat. Zie jij het?
Of het Gerbens nieuwe vriend is, of wordt, is natuurlijk nog niet bekend. Het kan ook gaan om een avontuurtje voor een paar minuten, of voor een avond. Voor Gerben hopen we natuurlijk op liefdesgeluk, want dat verdient hij!
Enfin, het beeld kunnen we je natuurlijk niet onthouden. Onderstaand de foto:

Bron: