Van een sprookjeshuwelijk tussen Married At First Sight (MAFS) deelnemers Anneke en Dirk was helaas geen sprake. Sterker nog, het eindigde in een groot drama. Maar het heeft er alle schijn van dat Anneke alweer aan de man is. Juicekanaal RealityFBI weet meer.

Spijt van huwelijk

Gisteren konden de kijkers zien hoe Dirk het huwelijk toch nog een kans wilde geven. Anneke had er geen zin meer in. Een gesprek in de tuin van het hotel draaide nergens op uit. Dirk deed nogmaals een poging er samen uit te komen.
”Het liefst wil ik getrouwd blijven”, aldus Dirk. Anneke is daarop vrij hard en geeft aan dat ze er spijt van heeft dat ze het jawoord aan Dirk heeft gegeven. ”Dat had ik niet moeten doen.” Dirk denkt dat Anneke gewoon niet in balans was door de hechtische trouwdag. Maar zijn vrouw zegt helemaal nooit uit balans te zijn geweest en wil scheiden.

Schuld van experts

Anneke kan niet begrijpen dat de experts haar aan Dirk hebben kunnen koppelen. Ze verwijt de productie dat het is misgelopen. ”Ik denk dat ze het niet goed hebben gezien.”
Dirk is er na de zoveelste afwijzing van Anneke ook wel klaar mee, al raakt het hem zichtbaar diep dat Anneke hem niet wil. ”Ik heb echt geen zin meer om hier woorden aan vuil te maken”, zo laat hij optekenen als hij zijn vrouw de rug toekeert.

Nieuwe liefde!

Hoewel het televisiehuwelijk dus is uitgelopen op een ramp, lijkt Anneke nu alsnog liefde gevonden te hebben. Een bron die naar eigen zeggen in hetzelfde dorp (Bedem) woont, laat aan het juicekanaal RealityFBI nu weten dat Anneke een vriend heeft.
Het zou gaan om de lokale bakker. De bron heeft overigens nog meer informatie. Hij heeft gehoord dat de man ‘veel jonger’ is dan Anneke. Of het echt zo is, is nog niet bevestigd. De bakker zal vermoedelijk wel aan een hele eisenlijst moeten voldoen 😉

Bron: