Lang Leve de Liefde kan gebruikt worden om de liefde te vinden, maar ook als springplank naar bekendheid. Maaike is iemand die daar maar al te graag gebruik van maakt, en doet wéér mee aan het populaire programma. Dit keer kiest ze echter een andere strategie.

Maaike van Zoelen in Lang Leve de Liefde

Maaike van Zoelen had behoorlijk wat volgers op TikTok, maar ze kreeg het niet echt van de grond af. Ze besloot mee te doen aan Lang Leve de Liefde en toen had ze er plotsklaps ruim 20.000 volgers bij.

Ze pakte door en de teller staat momenteel op bijna 150.000 volgers. Haar filmpjes worden honderden duizenden keren bekeken en daar kan ze natuurlijk lekker van thuisblijven. Echt veel talent lijkt ze niet te hebben, maar ze heeft in ieder geval wel een goede strategie. Die strategie is namelijk relevant blijven, en daar wil het programma Lang Leve de Liefde graag aan meehelpen.

Strategie om bekend te worden

Maaike van Zoelen heeft voor zichzelf een strategie bepaald om bekend te worden. Een groot onderdeel daarvan is Lang Leve de Liefde uitmelken. Eerlijk is eerlijk, dat doet ze goed. De eerste keer dat ze meedeed besloot ze het op een rollebollen te zetten. Dat is natuurlijk een garantie voor views.

Dit keer koos ze voor een andere strategie, namelijk de saaie strategie. Mensen die haar de villa binnen zagen lopen raakte enthousiast, maar al gauw bleek dat niet nodig te zijn. Maaike had er he-le-maal geen zin in.

Zelfs als ze samen de jacuzzi in gaan, besluit Maaike haar strategie te volgen. Ze doen een potje doen durf of de waarheid terwijl ze in kleding op het randje van het bad blijft zitten.

Kleding aanhouden

Die gozer probeert het nog een beetje stomend te maken maar er komt niets van in bij Maaike. Ze houdt haar kleding aan en maakt het niet spannender dan nodig zou moeten zijn.

Dat is overigens wel iets wat we haar na moeten geven. Ze heeft vrijwel geen filmpjes waarin ze views probeert te harken met haar lichaam. Vrouwen die op social media bekend willen worden zijn geneigd om daarvoor hun blote lichaam in te zetten. Maaike doet dit niet.

Het valt de kijkers overigens wel op: “Volgens mij wil Maaike niet nog zo’n hot tub scene als de vorige keer” en iemand anders reageert nog: “Heb een heel ander perspectief van je gekregen na die aflevering”.

Bron: