Louisa Janssen pakte groot uit met het nieuws dat ze mee wilde doen aan het Eurovisie Songfestival. We kopte dan ook eerder dit jaar al over dit nieuws, maar nu weten we dat het helaas voor haar niet doorgaat. Joost Klein zal ons landje vertegenwoordigen op het populairste songfestival ter wereld en daar is Louisa erg teleurgesteld over.

Inzending Eurovisie Songfestival

Verschillende muzikanten hebben de afgelopen tijd een inzending kunnen doen voor het Songfestival. Het is dit jaar best een veilige optie want veel slechter als die twee die we vorig jaar stuurde kan het haast niet worden. Om die reden deden er ook onverwachte partijen mee, waarvan Louisa Janssen er dus ééntje was.
Louisa zond een nummer in, waarvan ze zelf dacht dat ze daarmee kon winnen. Eerlijk is eerlijk, de kwaliteit van zang is niet altijd de reden waar waarom iemand wint. Zo hebben we ook wel eens een vrouw met een baard zien winnen. Louisa hoopte dat haar verhaal het gebrek aan muzikaliteit kon verbloemen. Toch werd er voor Joost Klein gekozen.

Teleurgesteld

Ze reageerde enorm teleurgesteld op het nieuws dat ze niet naar het Songfestival mocht, en liet weten dat ze het volgend jaar gewoon wel weer opnieuw wil gaan proberen. Omdat ze niet wilde dat ze het nummer voor niks had gemaakt, besloot ze om het te delen met haar volgers
Ze postte een deel van haar nummer online met de caption: “Helaas ben het niet geworden met m’n songfestival liedje , had het zo graag gewild maar helaas, ik zeg volgend jaar dan maar weer proberen , maar wil jullie toch even een klein stukje laten horen van mijn songfestival lied!”
Als we heel eerlijk zijn klinkt het nog niet eens zo slecht als we hadden gedacht. Het is maar wel de vraag hoe dat dit zou klinken als het live gezongen wordt, want er is ook behoorlijk aan gesleuteld.
In het filmpje hieronder is een stukje te horen van haar nummer. Haar fans reageren verrast en balen met haar mee. Denken jullie dat Louisa volgend jaar een kans gaat maken? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Bron: