In LLDL, kort voor Lang Leve de Liefde, zagen we gisteren Laure en Duco die het erg gezellig met elkaar hadden. De twee doken in de eerste 24 uur al met elkaar in bed. Daar is behoorlijk wat kritiek op geweest op social media.

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan hoop je natuurlijk de ware te vinden. De programmamakers zoeken de meest voor de hand liggende match voor je uit waarna je een date hebt die minimaal 24 uur duurt. Laura en Duco werden aan elkaar gekoppeld en de vonk leek even over te slaan. De twee waren behoorlijk loslippig over hun eerdere date-ervaringen. Duco werd door Laura gevraagd naar zijn ‘bodycount’, ofwel met hoeveel vrouwen hij eenmalig het bed gedeeld heeft. Echter is Duco in de loop der jaren de tel kwijtgeraakt. Duco stelde dat zijn bodycount minstens 50 was. Daar was Laura wel van onder de indruk.

Laura reageert op LLDL-kritiek vanwege avontuurtje met Duco

Laura en Duco besloten die nacht om hun bodycount met één te verhogen. Echter hebben de twee elkaar de volgende dag vaarwel gezegd. Op social media was behoorlijk wat kritiek hierop, mensen vinden dat Laura niet met een man in bed moet duiken wanneer het toch niks wordt. Over Duco wordt vrij weinig gezegd, voor een man wordt dat voor veel mensen als ‘normaal’ beschouwd. Laura heeft behoorlijk wat volgers op TikTok en besluit haar verhaal te doen. LLDL’er-Laura: “Door een beetje rampetampen op televisie, goeie publiciteit hè. Schaam ik me? Nee! Zijn mijn ouders trots op me? Vast! Volgens mij daten we allemaal, volgens mij hebben we allemaal seks en volgens mij maken we er allemaal geluid bij… Ik heb niet heel veel geks gedaan… Natuurlijk ben ik weer goedkoop en de hoer… Weet je hoeveel bedpartners ik heb gehad? 17!” Avontuurtje en reactie van Laura hier:

@laudehoog

LLDL.

♬ origineel geluid – LAU DE HOOG

Bron: