Er gaat geen aflevering voorbij dat er geen bijzondere verschijning in Lang leve de liefde te zien is. De ene is nog gekker dan de andere, wat natuurlijk zorgt voor een optimaal vermaak bij de kijkers. Ook deze week is er weer een bijzondere deelnemer in de villa gekomen. Het gaat hierbij om Namaya die gematcht is aan Martin.

Leuke start

De klik tussen Namaya en Martin zit vanaf het eerste moment goed. Ze hebben een leuke klik en het gesprek loopt goed op gang. Toch hebben ze wel een heel andere levensstijl als het gaat om spiritualiteit.

Kort na de kennismaking wil Namaya bijvoorbeeld al eye gazing ondergaan met Martin. Martin showt een beetje interesse, waardoor Namaya direct niet meer uitgepraat raakt over tantrische velden, sound healing en andere Hindoeïstische en Boeddhistische transformaties.

Spirituele connectie

Ondanks dat Martin wel een beetje open staat voor spiritualiteit, is hij zeker niet bekend in deze ‘nieuwe wereld’.

Het is daarom ook allemaal even flink wennen voor hem. Tijdens de eerste activiteit gingen ze bijvoorbeeld een therapie doen met klanken. Hartstikke saai natuurlijk en dat vond Martin ook, want hij lag al direct te snurken tijdens de sessie. Namaya had niks door en ging helemaal op in de sessie.

Wakker worden met Namaya

Toen Martin in de ochtend wakker werd, stond er direct weer een verrassing op hem te wachten. In plaats van rustig te ontwaken, was Namaya alweer bezig met een spirituele sessie.

Dit ging totaal niet in stilte, want de meditatiemuziek stond loeihard aan, in de kamer waar Martin lag te slapen.

Erotische setting

Martin werd natuurlijk direct wakker van de muziek. Hij opende zijn ogen en zag direct Namaya de gekste bewegingen maken.

Hij moest vast een keer knipperen om te kijken of hij niet in een 18+ film beland was. De geleiden en bewegingen leken er namelijk enorm op. Na de sessie gaat Namaya weer naar boven, maar van slapen kwam nog weinig terecht voor Martin.

Bron: