Stel je voor dat je meedoet aan het programma Lang leve de liefde. Je meldt je aan en je wordt geselecteerd voor een date op Nationale televisie. Je weet natuurlijk bij voorbaat al dat er overal camera’s hangen en dat elke stap gefilmd wordt.

Omdat je aan één stuk door gefilmd wordt, zal je nog meer op je acties moeten letten. Je kunt er op rekenen dat wanneer je een beetje raar doet, je meteen op websites zoals de onze terecht komt. Uiteindelijk wil je natuurlijk niet voor paal staan in heel Nederland.

De date van Monique en Martijn

Deze week mogen de kijkers meegenieten tussen de date van Monique en Martijn. Op het eerste gezicht lijken de twee een leuke klik te hebben met elkaar.

Toch weet Martijn met een aantal aparte acties zijn date flink af te schrikken. Op het moment dat Martijn namelijk wakker is, laat hij direct een enorme scheet in de badkamer naast de slaapkamer. De scheet was zo hard, dat het bijna niet anders kan dan dat Monique er wakker van werd.

Je zou zeggen dat de romantiek hierdoor al helemaal naar het vriespunt is gedaald, maar toch probeert Martijn nog zijn best te doen. Hij besluit om een heerlijk ontbijtje te maken voor Monique. Dit doet hij onder het genot van een lekker luid meditatiemuziekje.

Monique wordt chagrijnig wakker

Het gezicht van Monique spreekt al gelijk boekdelen als ze de woonkamer binnenkomt. “Ik heb denk ik maar een half uur geslapen. Dit is me nog even iets te vrolijk zo vroeg in de ochtend.”

Ze gaat verder: “Het was ook veel te warm, ik heb het nooit zo warm in mijn slaapkamer.” Martijn denkt hier helemaal anders over: “Ik vond het wel mooi op temperatuur.”

Niet blij

Monique probeert toch nog even haar ongenoegen te uiten: “Ik vind een nachtrust wel echt heel erg belangrijk, gewoon een goede nachtrust.” Martijn reageert: “Ik heb wel lekker vast geslapen hoor”. Monique reageert weer met: “Ik vond de muziek ook wel een beetje te hard deze ochtend. Het was een beetje te vroeg voor muziek”.

Martijn kan het allemaal geen bal schelen: “Ach, ik kan het niet mooier maken”. Of hij na die enorme ruft nog een nachtje met Monique mag slapen is maar de vraag, romantisch zal het in ieder geval niet worden!

Bron: