Er is een ware discussie ontstaan over Angelo die niet met Sylvana’s ‘beestje wil spelen’. De één is van mening dat het heerlijk is om af en toe met je beestje te slapen en de ander vindt het juist weer onhygiënisch. Angelo is iemand uit die laatste groep.

Op de bank of in bed

In het programma Lang Leve de Liefde is het altijd weer de vraag waar de deelnemers slapen. Als het klikt, kiezen ze er vaak voor om samen in bed te gaan liggen. Als het niet klikt, slaapt er één op de bank.

In het geval van Angelo en Sylvana klikte het goed, dus de keuze was snel gemaakt. Sylvana vraagt of Angelo lekker bij haar komt liggen en dat ziet hij wel zitten. Meteen daarna zegt ze dat ‘Finny’ er ook bij komt liggen als hij dat niet erg vindt. Finny is een hondje. Zijn reactie zegt genoeg, daar heeft hij helemaal geen zin in.

Met de hond in bed

Best veel mensen slapen met hun hond in bed. Voornamelijk vrijgezellen mensen vinden het heerlijk om met hun warme knuffeltje in bed te liggen. Mensen die dat niet doen, vinden het vaak juist te ranzig voor woorden. Toch is het niet veel viezer dan in bed slapen met een man met een baard.

Als Sylvana al lekker met haar beestje in bed ligt, valt ze snel in slaap. Wanneer Angelo even later ook naar bed wil, betrapt hij Finny ineens op zijn plek.

Daar heeft hij absoluut geen trek in, maar in plaats van de hond uit bed te halen, doet hij het ondenkbare. Hij kiest ervoor om zelf af te taaien naar de bank.

De beelden zijn weer heerlijk ongemakkelijk. en de discussie die het met zich meebrengt is weer groot.

Het fragmentje is inmiddels honderden duizenden keren bekeken en de reactie eronder zijn wisselend. Veel mensen begrijpen Angelo wel, maar anderen lachen hem uit omdat hij zich uit bed laat sturen door een hond.

Bron: