Linda de Mol heeft speciaal voor haar magazine LINDA een zogeheten ‘No Make-Up Day’ gelanceerd. Het is dan de bedoeling dat alle vrouwen in ons land een dag zonder verf op hun porum rondwandelen. Linda geeft zelf het voorbeeld.

Make-uploos

De ‘No Make-Up Day’ dus. Op de website van het blaadje wordt flink uitgepakt. ”De dag die wij zelf in het leven hebben geroepen omdat er met een blote billen-gezicht helemaal niets mis is.”
Om in de stemming te komen, volgt er een opsomming van beroemdheden die het ook aangedurfd hebben om een dag zonder make-up door te brengen. Pamela Anderson, Lady Gaga, Beyonce en Leonie ter Braak. En dus nu ook Linda.

Linda zonder make-up

Als je zo’n dag in het leven roept, moet je zelf natuurlijk het voorbeeld geven. En die siert Linda de Mol de cover van het blad.
De presentatice (59) is een hartstikke mooie vrouw, maar kennelijk is dat ook te danken aan foundation, aan de eye-liner en tal van andere smeerseltjes. Ze vraagt haar volgers zelf of die ‘geschrokken’ zijn van haar make-up loze gezicht.
”Schrok je? Moest je twee keer kijken? Snap ik, want naast mijn dierbaren is niemand dit van me gewend. Het beetje zwart rond mijn ogen is een restantje van een semi-permanente eyeliner, die ik twee jaar geleden liet zetten om make-uploos de zomervakantie door te kunnen brengen.”
Niet helemaal zonder make-up dus. Linda ondergaat ‘af en toe een botoxje en een laserbehandeling’, dus heel natuurlijk is het allemaal niet. En dat krijgt ze ook te horen van volgers in de reacties op Instagram.
Enfin, naar eigen zeggen vond Linda het ‘best eng en kwetsbaar’ om zonder opsmuk te verschijnen. ”Ik hoop dat ik de komende jaren op een punt kom dat ik dingen durf los te laten.”
”Dat ik me ooit totaal niet meer druk maak om hoe men vindt dat ik eruitzie, en de ouderdom lekker zijn gang laat gaan”, stelt ze.

Bron: