Lil Kleine heeft een nieuwe liefde gevonden, genaamd Iris. Op Instagram deelde de rapper een fotoreeks met lachende vrienden en kameraden, waarbij zijn nieuwe vlam pas op de zesde slide in beeld kwam.

Op een polaroidfoto staat Lil Kleine stralend met zijn arm om haar heen.

Iris lijkt een stoere en zelfverzekerde vrouw te zijn, die niet bang is om zich in het leven te storten.

In tegenstelling tot zijn ex-vriendin Jaimie Vaes, die naar verluidt een heftige relatie met Lil Kleine had, lijkt het met Iris allemaal gezellig en zonder klachten te verlopen.

Er is nog niet veel bekend over Iris, maar uit haar Instagram-bio blijkt dat ze een handeltje drijft in huidproducten die ‘ondersteund worden door wetenschap, niet door loze claims’.

Ze benadrukt ook dat haar producten niet op dieren zijn getest, wat haar tot een verantwoorde en diervriendelijke persoon maakt.

Hoewel Yvonne Coldeweijer, een bekende vriendin van Lil Kleine, heeft onthuld dat de relatie nog pril is en het stel het nog niet ‘officieel’ heeft gemaakt, lijken ze het in ieder geval goed naar hun zin te hebben samen.

Het is duidelijk dat Lil Kleine en Iris genieten van hun tijd samen, en wie weet wat de toekomst voor dit nieuwe liefdeskoppel in petto heeft.

Lil Kleine en Iris lijken volop te genieten van hun prille liefde. De foto’s op Instagram tonen een glimlachende en gelukkige Lil Kleine, en het is duidelijk dat Iris een speciale plek in zijn leven heeft ingenomen.

Het is een verademing om te zien dat de rapper nu in een meer ontspannen en vrolijke fase van zijn leven lijkt te zijn beland.
Lil’ Kleine

Na de tumultueuze relatie met zijn ex-vriendin Jaimie Vaes, waarbij zelfs sprake was van gew*ld en agr*ssie, is het positief om te zien dat hij nu een relatie lijkt te hebben die gebaseerd is op geluk en plezier.

Hoewel het nog pril is en ze nog niets officieel hebben gemaakt, lijken Lil Kleine en Iris elkaar goed aan te vullen.
Lil’ Kleine

Hij staat bekend om zijn extravagante levensstijl en aanwezigheid in de media, terwijl zij een meer ingetogen en zelfstandig karakter lijkt te hebben, gericht op haar huidproductenhandel.
Lil’ Kleine

Het feit dat Iris huidproducten verkoopt die niet op dieren zijn getest, toont haar betrokkenheid bij ethisch verantwoorde zaken.
Lil’ Kleine

Dit kan aantonen dat ze een diepere kant heeft, naast het feit dat ze blijkbaar Lil Kleine’s hart heeft weten te veroveren.

Bron: