En ja hoor, ze hebben weer een spraakmakend figuur weten te strikken voor het programma Lang leve de liefde. Je zou denken dat de spraakmakende deelnemers wel op zijn, maar niets is minder waar. Deze week hebben we kennis mogen maken met ‘showman’ Booker. De kijkers irriteren zich kapot aan de beste man.

Booker en Gabriëlla

Deze week staat in het teken tussen de date van Booker en Gabriëlla. Ondanks dat Gabriëlla een enorm leuke meid is, is Booker een stuk minder geliefd bij de kijkers.

Dit heeft alles te maken met het gedrag van ‘showman’ Booker. Hij doet namelijk net iets te veel zijn best om een showtje op te zetten. Booker is een man die de hele tijd Engels praat tussen zijn Nederlandse zinnen. De term ‘Hell Yeah” valt vaker dan dat hij ademt. Zelfs Gabriëlla weet op sommige momenten helemaal niet meer hoe ze moet reageren op het gedrag van Booker. Dit heeft alles te maken met de Engelse termen, maar ook met de ongemakkelijke lichaamsuitdrukkingen die hij maakt.

Trouwen voor de show

Tijdens het vragenrondje komt de vraag trouwen naar boven. Zou Booker willen trouwen? Gabriëlla lijkt het wel leuk om ooit te mogen trouwen.

Booker zou ook wel willen trouwen, maar niet voor het huwelijk zelf. Hij zou het doen voor zijn partner, maar nog veel meer voor zichzelf.

“Ik vind zelf een feest geven wel lachen, maar dat is omdat ik een beetje een showman ben. Het gaat dan allemaal over mij en dat is wel lachen om mezelf dan een keer helemaal op nummer één te zetten”

Bekijk hieronder 3 opmerkelijke fragmenten uit de aflevering van showman Booker.

Bron: