Het programma Lang Leve de Liefde is mateloos populair en dat komt door de mensen die eraan meedoen. Of anders gezegd: voornamelijk door wat ze allemaal uitspoken in de villa.

Het is bekend dat maar zes procent van de deelnemers de liefde ook echt vindt in Lang Leve de Liefde. Dat lijkt heel weinig, maar het is nog altijd veel hoger dan bij het programma First Dates. Nu heb je bij LLDL natuurlijk wel wat meer tijd en ook handige accessoires om elkaar te leren kennen. Of om te zorgen voor een meer intieme sfeer.

Mariska en Rik

Daar kunnen Mariska en Rik inmiddels over meepraten. Rik is in eerste instantie wat verlegen, maar gelukkig is Mariska dat totaal niet. Het houtzagen verloopt erg leuk, waarbij Mariska zonder blikken of blozen haar rok uittrekt om te vervangen voor beschermende kleding.

Na een supergeslaagde date besluiten de twee hun tijd met elkaar te verlengen en dat levert spraakmakende televisie op. Mariska zorgt ervoor dat Rik’s grootste fantasie uitkomt, terwijl ze allebei denken dat de camera niet meer draait. Meer zien? Check onderstaande video:

Bron: