Soms kom je op televisie iemand tegen waarvan je denkt ‘die heb ik eerder gezien’. Afgelopen dinsdag was dat bij veel kijkers van Lang Leve de Liefde het geval. In de datingshow dook Sterre namelijk ineens op. En die kun je kennen van? Steenrijk, Straatarm.

LLDL

Sterre werd gematched met de 23-jarige Jordi. Of het wat is geworden tussen de twee is nog niet bekend. Daar zullen we later vast meer over horen.
Maar goed, sinds Sterre haar opwachting maakte met haar ouders in het programma Steenrijk, Straatarm, is ze een bekende Nederlander geworden.
In de aflevering ruilden Sterre Heijnen samen met haar ouders een week met de ‘straatarme’ familie Blom uit Zwolle.

Pikante foto

De welgestelde familie boert goed. Sterre verdient haar centjes in haar eigen beautysalon, terwijl haar vader handelt in ‘speelgoed voor volwassenen’. De moeder wordt vooral herinnerd door de fikse toespraak richting het gezin Blom.
Afijn, Sterre heeft dus veel in haar mars. Na de uitzending van Steenrijk, Straatarm, wisten kijkers haar al snel te spotten op Instagram. En daar weet de blondine haar volgers prima te vermaken met pikante kiekjes van de rondingen waarover ze beschikt.
Was er onlangs al een heerlijk kiekje dat het internet veroverde, is er nu wederom een foto van Sterre die de tongen behoorlijk losmaakt.

Bron: